93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ALUMNAT DE 6è MARXA DE COLÒNIES!

Dimarts dia 6 de juny, el nostre alumnat de sisè anirà de colònies a Sant Joan de les Abadesses, on realitzaran activitats d’aventures com tir amb arc, escalada, descens de riu o excursió amb bicicleta, entre d’altres.

Els alumnes gaudiran durant tres dies en un entorn únic, envoltats d’una fauna i flora envejables i duran a terme activitats lúdiques de dia  i al vespre faran xerinola  amb jocs nocturns i la festa de comiat.

Arribem al final de curs, al final d’una etapa meravellosa que es mereixen acomiadar de la millor manera possible. Han compartit tants moments al llarg de la primària! I quina millor manera d’acabar el cicle que gaudint tots junts d’aquests dies que de ben segur, recordaran sempre.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.