93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

MOMENTS INOBLIDABLES: ACTES DE COMIAT DEL NOSTRE ALUMNAT D’I5, 6è EP i 4t ESO

Ja ha arribat el moment de posar fi a un curs escolar ple d’aprenentatge, creixement i moments inoblidables. És un moment de reflexió, de mirar enrere i apreciar el camí recorregut, però també de mirar endavant i abraçar les oportunitats que el futur ens ofereix. Cadascú dels i les nostres alumnes ha superat reptes, ha explorat nous horitzons i ha descobert les seves capacitats.

Alumnat de 4t d’ESO

Alumnat d’I5

Alumnat de 6è d’EP

Ha arribat, també, el moment en què ens acomiadem d’aquells que finalitzen  la seva etapa en aquest col·legi, els nostres veterans i veteranes, l’alumnat de 4t d’ESO.

 

Heu demostrat determinació, perseverança i heu aconseguit un èxit important en la vostra vida acadèmica. Ara, com a papallones que surten del caparàs, voleu cap a nova etapa i us prepareu per a nous desafiaments i aventures. Estem segurs que portareu amb vosaltres els valors i els coneixements adquirits al llarg d’aquests anys per brillar en el món. El col·legi serà, per sempre, casa vostra.

 

D’altra banda, també ha arribat un moment molt especial per al nostre alumnat d’I5, els sols i els dinosaures, i els de 6è de primària. El vostre viatge al col·legi continua i no volem que oblideu que heu deixat petjades a cada aula, a cada racó del col·legi, i ara esteu preparats per enfrontar nous reptes i obrir-vos a noves oportunitats on estarem encantats d’acompanyar-vos. Continueu explorant, qüestionant i creixent. La vostra curiositat i entusiasme són les claus per a un futur brillant.

 

Per últim, abans de tancar les portes fins al proper curs 23-24, volem desitjar al nostre alumnat i als seus familiars un estiu feliç ple de joia, descans i noves experiències. Que aquest temps de vacances sigui una oportunitat per compartir moments especials al costat dels vostres éssers estimats, gaudir del temps lliure i carregar energies per al proper curs.

 

Ens acomiadem temporalment, però us esperarem amb els braços oberts al setembre!

 

Bon estiu a tots i cadascun de vosaltres!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.