93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ONG MANS MERCEDÀRES JA TÉ A PUNT EL 29è CAMP DE TREBALL

El 29è Camp de treball d’aquest estiu és el Projecte d’Angola’23. Aquest consisteix en la finalització de la segona fase de l’Escola “Irma Palacios” de Bemfica-Luanda, una escola per a nenes que no tenen possibilitat d’estudiar perquè són de famílies molt pobres. Així doncs, el Projecte de les nostres Mercedàries servirà per poder escolaritzar les nenes del barri de Bemfica i també servirà com a Centre d’Alfabetització de les dones del barri.

Les voluntàries i voluntaris que formem el 29è Camp de Treball d’Angola’23 seran: Joao Neves, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell i Marta Palomares (socis/es i padrins/es de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell); Clàudia Chacón (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat); Blanca Oñate (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Barcelona-Provença); i Ton Toset i Montse Torras (socis, padrins i membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes i professors del Col·legi la Mercè de Martorell).

El Camp de Treball estarà dividit en dos blocs:

1.-Una primera part del Camp de Treball estaran a l’Orfenat Kudielela a Vila Matilde, fent treballs lúdico-

educatius amb els nens i joves de l’orfenat, i pintant i decorant les parts noves d’espais de Kudielela.

2.- Una segona part del Camp de Treball serà al barri de Bemfica a Luanda, fent treballs lúdic-educatius amb les nenes i nens del barri de Bemfica, i pintant i decorant l’Escola “Irma Palacios”.

L’equip de voluntaris portaran els equipatges plens de tot el material que moltíssimes persones generoses han donat: xandalls i material esportiu, roba, sabates, i calçat esportiu, material escolar, peluixos, regals per a les nenes i nens de l’Escola i de l’Orfenat Kudielela, medicaments, portàtils per a l’aula d’informàtica… i, sobretot, els portem plenes d’ il·lusió. La il·lusió de pensar que podrem acabar les obres de l’Escola “Irma Palacios” aquest estiu a Angola, i quepodrem fer la gran inauguració de l’Escola.

 

 

MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS!

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.