93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’Equip directiu us donem la benvinguda al curs 2023/24

Benvolgudes famílies,

 

L’Equip directiu us donem la benvinguda al curs 2023/24, ara que deixem enrere el temps de vacances per a retrobar-nos novament. Tornar a l’escola representa un nou començament, l’alumnat torna a les rutines familiars i escolars, i és un bon moment per a la reflexió i la renovació d’hàbits que ajuden a potenciar l’autonomia i la convivència. És un moment per establir nous objectius que els ajudin a anar assolint les competències acadèmiques i personals.

Aquest curs per a alguns i algunes de vosaltres és el primer que formareu part del col·legi i us volem saludar molt especialment i donar-vos les gràcies per la confiança que ens heu dipositat. Per a d’altres és la continuïtat  a cadascuna de les etapes educatives.

En qualsevol cas, tenim al davant un camí ple de moments d’escolta, d’esforç, de solidaritat, de compartir, d’agrair, d’aprendre… en definitiva, de créixer com a persones.

Durant l’estiu, l’equip docent, hem aprofitat per continuar-nos formant i hem anat adequant les programacions a la nova llei educativa (LOMLOE). D’aquesta i de totes les novetats del nou curs en tindreu més informació a les reunions amb les famílies, d’aquest mes de setembre, i al FEMSLETTER que anirem publicant mensualment a la web de l’escola.

Esperem que sigui un curs profitós per a tots i totes i puguem gaudir d’aquest camí d’aprenentatge i educació que tenim per davant.

 

L’equip directiu

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.