93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

LEMA DE PASTORAL 23-24: “LA VIRTUT DE L’ESCOLTA”

L’objectiu proposat en aquest segon any del Pla Quadriennal de Pastoral és el treball en la virtut de l’escolta. Aquesta proposta desenvoluparà un dels aspectes més importants del nostre caràcter propi:

 

“Educar en el diàleg: és ensenyar, des de la pràctica quotidiana, a trobar solucions pacífiques i justes als nostres conflictes”.

 

 L’escolta és una virtut que implica actituds com el respecte, l’acollida, la dedicació de temps per atendre les raons i propostes dels altres, l’assertivitat i l’empatia. Una virtut que es construeix dia a dia en les relacions interpersonals i amb l’entorn; que contribueix a construir un món més just i solidari segons les paraules i accions de Jesús.

Escoltar per entendre; escoltar per comprendre; escoltar per aprendre; escoltar per acollir; escoltar per guarir; escoltar per estimar…

Convidem la comunitat educativa a participar en la reflexió i en la interiorització d’aquesta virtut, que anirem treballant durant aquest curs.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.