93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PROJECTE DE CONVIVÈNCIA A PRIMÀRIA: #ContraElBullying

Un dels temes que més preocupa als pares i als alumnes és l’assetjament. No volem que els nostres fills/es el pateixin, però encara menys ens els imaginem com a botxins o instigadors.

Per tal de poder tenir clar què és una conducta assetjadora o intimidant i què no, cal que els eduquem en una sèrie de termes i actituds que  els ajudin a ser conscients d’aquesta situació.

Amb aquest objectiu, i en el marc del nostre Projecte de Convivència, enguany participem en el programa “Contra el Bullying”, organitzat per la Fundació FC Barcelona.

Aquest programa és un recurs educatiu adreçat a tot l’alumnat de primària i se centra a treballar la prevenció de l’assetjament en l’àmbit escolar través de dinàmiques lúdiques i participatives on l’esport és l’eix vertebrador. En aquestes activitats, l’alumnat prendrà consciència de les seves emocions, accions i valors per tal de generar i fomentar una bona i respectuosa convivència.

Aquests dies es realitzaran un total de 9 sessions (4 de tutoria, 3 d’Educació Física, 1 de Plàstica i 1 de cyberbullying, des d’Informàtica) per a detectar i prevenir les possibles actituds que es poden trobar i com posar-hi fi per facilitar el bon clima de convivència en el grup. .

L’objectiu és ser #escola contra el bullying.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.