93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

UNA ESTADA INOBLIDABLE A LA NEU!

Avui posem fi a una de les sortides més especials i esperades pel nostre alumnat de 2n d’ESO: L’esquiada!

Enguany, hem tornat a gaudir de la neu en molt bones condicions. Aquest fet ha permès que el nostre alumnat hagi pogut practicar un dels esports d’hivern més populars i divertits com és l’esquí. 

Al llarg d’aquesta estada de tres dies a La Molina, l’estació d’esquí més antiga del Pirineu, l’alumnat, acompanyat dels monitors i monitores del Grup Elements, ha millorat el seu nivell com esquiadors i esquiadores i també ha aprofitat com mai de l’aprés-ski, duent a terme diverses activitats de lleure per tal de potenciar la companyonia i tornar amb les piles ben carregades per enllestir amb força aquest segon trimestre. 

A continuació us deixem un recull d’imatges i vídeos que resumeixen els millors moments de l’estada.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.